dinsdag 26 oktober 2010

Tumor 2.0: voorstelling Theatercollectief De Twijfelaar in BergpolderTheatercollectief De Twijfelaar speelt vanavond t/m vrijdag 29 oktober het stuk Tumor 2.0. De voorstellingen vinden plaats in het atelier van Chris Ripken.

Tumor 2.0 is een tragikomisch stuk over leven, liefe en dood. Hier een preview in beelden. 


Naomi Velissariou Van de website:

Het begint in een kroeg en het eindigt op een sterfbed. Over het spelen van een spelletje en het verliezen van de strijd. Tumor 2.0 is een fragmentarische tragikomische voorstelling die glimpen opvangt van een driehoeksverhouding waarvan de spil balanceert op de rand van de dood. Jonge mensen beschouwen zichzelf als onsterfelijk en leven ook zo. De harde confrontatie met sterfelijkheid zet een beweging in gang in de leven van drie jonge mensen. Koen, Jarno en Clementine proberen zich tot zichzelf, elkaar en het leven te verhouden met de op hand zijnde dood in hun hoofd. Als een tumor.
Tarikh Janssen

Steef de Bot

Regie: Eva Lemaire
Tekst: Milou Brockhus
Muziek: Eric Magnée
Productie: Ivo Gort

Voor het verdere zien, horen en ervaren kun je op genoemde data terecht. Vanavond zijn er twee voorstellingen: om 18.00 en 21.00 uur. De overige dagen begint het stuk om 20.00 uur. Toegangsprijs is € 7,50. Reserveren kan telefonisch 06 16 36 05 98 of per mail: reserveren@ttrotterdam.nl


Voor en na de tentoonstelling kun je het werk van Chris Ripken bewonderen.


Voor meer informatie over de voorstelling en Theatercollectief De Twijfelaar, klik hier.

Geen opmerkingen:

Recente berichten