maandag 30 maart 2009

Kunstgras: laat horen wat je er van vindt


Eén van de voorstellen die uit de bijeenkomsten met de bewoners naar voren kwam (zie het bericht van 2 oktober 2008 van dit weblog), was het aanleggen van kunstgras op het speelveld tegenover het Buurtcentrum.


Er ligt nu een stukje kunstgras voor de doelen, maar om echt te spelen, zou een groter deel met kunstgras belegd moeten worden. Als het een beetje heeft geregend, verandert het trapveldje in een modderpoel.

Op 16 april wordt in het Buurtcentrum een inspraakavond gehouden over het aanleggen van het kunstgras. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de inspraakavond.

Laat horen wat je er van vindt!Een ander probleem waar spelende kinderen tegenaan lopen, zijn honden. Niet alleen vanwege het poepen op het veldje, maar ook omdat sommige bewoners hun hond los laten lopen op het veldje. En wat is er nu leuker voor een hond dan mee gaan rennen met de kinderen.
Alleen de ene hond is wat groter dan de ander... en niet ieder kind is daarvan gecharmeerd. Dus - ongeacht de uitkomst van de inspraakronde - het verzoek aan hondenuitlaters om hun hond aangelijnd te houden.

Geen opmerkingen:

Recente berichten