maandag 26 januari 2009

De opening van de fototentoonstelling


Op 20 januari werd de fototentoonstelling ‘Bergpolder krachtwijk winkeliers anno 2009’ geopend. Zo’n 50 belangstellenden kwamen naar de winkel van Fistan.De gastvrije eigenaressen van het atelier hadden voor heerlijke zoetigheid gezorgd.
Voor veel bewoners en andere bekenden was het nog aanleiding om elkaar een goed 2009 te wensen.De brombezorger van grillroom Pyramide bracht een pakketje voor Ahmed Harika, portefeuillehouder van de Deelgemeente Noord.

Hij dacht eerst nog even ‘Wat moet ik met die bestelling?’. Maar dat werd snel duidelijk: het pakketje bevatte folders van de fototentoonstelling.
In de folder die huis-aan-huis in Bergpolder bezorgd gaat worden, staan de 20 winkels vermeld en is een wandelroute langs die winkels opgenomen.

Na de speech van Ahmed Harika heb ik een rondleiding gegeven langs een groot aantal winkels die aan het project deelnamen.

(foto: Ernst van Loon)
(foto: Ernst van Loon)
(foto: Ernst van Loon)

De winkeliers waren eensgezind erg blij met dit initiatief en de foto in hun winkel.
Ik heb zelf al veel mensen die langs liepen of fietsten snel om zien kijken omdat iets nieuws en opvallends in de etalages hun aandacht trok.
(foto: Ernst van Loon)
Na de rondleiding werd nog wat gedronken en bijgepraat bij Pyramide.

Ook Cinéac Noord was bij de opening aanwezig en maakt een leuke reportage die je kunt zien op
www.cineacnoord.tv/count_video_2.php?film_ID=2960
(foto: Ernst van Loon)

Geen opmerkingen:

Recente berichten