woensdag 20 januari 2010

Nieuwjaarsborrel: het was wel erg stil!

7 januari werd in het Van Maanenbad de nieuwjaarsborrel gehouden.

De borrel werd gecombineerd met die van de Vrienden van het Van Maanenbad. Jan Pott, manager van het zwembad, maakte van de gelegenheid gebruik om over de renovatieplannen te vertellen.


Het zwembad uit 1937 wordt geheel gerenoveerd, of beter gezegd: gerestaureerd. Het is de bedoeling zoveel mogelijk 'terug' te ontwerpen en vernieuwen, zodat de oude details weer terugkomen. Het is een proces van jaren. Niet alleen staat het zwembad op de monumentenlijst, waardoor er allerlei mitsen en maren aan (ver)bouwplannen verbonden zijn, maar denk ook nog aan bezwaarprocedures, bouwbesluiten, allerlei veiligheidswetgeving, aanbesteding van het aannemingswerk en je bent jaren verder en veel grijze haren rijker (hoewel Jan Pott van dat laatste naar eigen zeggen weinig last had).

Meer details over de plannen volgen nog in een toekomstig bericht of klik alvast hier voor toegang naar de website van het zwembad.

Ontwerptekening van de nieuwe voor- en achtergevel.

© architektenburo Verlaan & Bouwstra


Tijd voor een borrel, hapje en praatje. Er was uitstekend gezorgd voor de inwendige mens. Het smaakte heerlijk en alles was in overvloed. En - hoe raar het ook mag klinken - dat was nou juist jammer, want dat kwam doordat er zo weinig bewoners waren! Waar was u?
Er was zelfs een leuke jazzband uitgenodigd voor de muzikale omlijsting: Fatal Blue. Deze band komt uit Rotterdam-Noord. Voor meer informatie over Fatal Blue en boekingen klik hier.

Ernst Vingerhoets: zang, solo- en ritmegitaar

Antoine Rijnders: basgitaar

Jan van der Heijden: tenor- en sopraansaxofoon

Henk Scheepstra: drums


Volgend jaar zien we u vast ook!

Geen opmerkingen:

Recente berichten